Optimum Serie Excluton

Optimum serie Excluton

Met de Optimum betontegel van Excluton creëert u snel een (dak)terras met een moderne uitstraling. Ideaal voor de tuinliefhebber die weinig onderhoud wenst aan zijn of haar bestrating! Een genot voor het oog en comfortabel voor uw voeten. Door de grote variatie in bewerkingen en kleuren vindt u altijd een tegel die past bij uw specifieke situatie!

Optimum Fiammato

De Excluton Optimum Fiammato is een betontegel met een lichte structuur die ervoor zorgt dat deze tuintegel begint te ‘leven’. De deklaag van de Fiammato is gestraald met fijn zand en is daarnaast ook gevlamd. Dit geeft de tegel een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de tegel nauwelijks krast. Deze 60x60 cm tuintegel is leverbaar in twee kleuren: Graphite en Silver.

Optimum Sabbia

De Excluton Optimum Sabbia is een licht gestraalde betontegel. Eigentijds, minimalistisch en toch praktisch. Sabbia is Italiaans voor zand: Het product waarmee deze betontegel opgeruwd is. Door het opruwen van de duurzame deklaag is de Optimum Sabbia stoever dan vergelijkbare tuintegels. Dit maakt deze tegel bij uitstek geschikt voor verwerking rond zwembaden en bubbelbaden. Deze 60x60 cm tuintegel is leverbaar in twee kleuren: Graphite en Silver. De kleuren laten zich makkelijk combineren met uw tuinmeubilair en beplanting.

Optimum Ardesia

De Excluton Optimum Ardesia is een gestraalde betontegel met een leisteen deklaag. Dit effect zorgt ervoor dat deze tegel minder snel krast en geeft het een luxe uitstraling. Deze 60x60 cm tuintegel is uitsluitend leverbaar in de kleur Graphite.

Optimum Liscio

De Excluton Optimum Liscio is een betontegel die niet gestraald, maar geborsteld en heeft een vlakke deklaag. De Optimum Liscio is een genot voor het oog en zeer comfortabel voor uw voeten door het geborstelde oppervlak. Een strak afgewerkte tegel van de hoogste kwaliteit. Weert vuil, mos en algen, is vosbestendig en heeft een geweldig voetcomfort. Deze tuintegel is verkrijgbaar in 60x60 cm. De 60x60 cm is leverbaar in twee kleuren: Graphite en Silver.

Optimum Decora

De Excluton Optimum Decora is een unieke serie, zodat u uw terras extra uniek en sfeervol kunt maken. De Optimum Decora is verkrijgbaar in een uitvoering in 60x60 cm.

0 artikelen
Geen resultaten gevonden