Een landelijke tuin
09-02-2023
Een grote, landelijke tuin is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Deze tuin van familie Braakman, is aangelegd door Hoveniersbedrijf Martin Dunnink. Benieuwd hoe ze deze ruim opgezette tuin ingedeeld hebben?
lees verder
Summer ready!
04-06-2022
Ja ja, het is officieel zomer. Niks zo lekker als daarvan genieten in eigen tuin, toch? De tuin van de familie Huzen is er dankzij Hoveniersbedrijf Martin Dunnink helemaal klaar voor. Zij kunnen genieten van een sfeervolle buitenplek. Ben je benieuwd hoe ze deze tuin summerproof hebben gemaakt? Lees dan onderstaande blog!
lees verder
Tuintje in de stad
15-04-2022
Dat je een kleine voortuin goed kunt benutten, bewijst Martin Dunnink Hoveniersbedrijf in de stadstuin van de familie Diele - Los. Door alles strak en ruimtelijk te houden, kan er in deze kleine voortuin getuinierd worden, staan de fietsen droog én is er zelfs ruimte voor een bankje. Wij zeggen: Sfeervol en praktisch!
lees verder
De tuin, het visitekaartje van je huis!
01-12-2021
De entree van het huis van de familie Bloemert is een écht visitekaartje. Een lang pad met grote keramische tegels leidt naar een prachtige glazen pui omlijst met een brede stucrand. De voordeur springt meteen in het oog en nodigt bezoekers uit zich welkom te voelen. Geweldig!
lees verder
Onderhoudsvriendelijk en toch groen!
01-12-2021
Je tuin groen en toch onderhoudsvriendelijk? Dat kan! Veel mensen zullen uit tijdgebrek aan betegelde tuinen met een randje planten of planten in pot denken. Maar een tuin met iets meer groen is veel prettiger om naar te kijken, beter voor het milieu én hoeft niet veel werk te zijn. De familie Goosen en Scherp op Groen laten jullie zien hoe dit mogelijk is!
lees verder
Op vakantie in eigen tuin!
01-12-2021
Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Een levensmotto dat al ruim een jaar relevanter is dan ooit. Zo waren, en zijn we nog steeds, aan huis en tuin gekluisterd. Nog geen verre reizen naar exotische oorden of romantische steden, maar vakantie in eigen tuin. En.. deze tuin bewijst dat het kan!
lees verder
Lightpro tuinverlichting
01-12-2021
Lightpro 12 volt buitenverlichting is speciaal ontwikkeld als gebruiksvriendelijk en eenvoudig product. Met behulp van een speciaal ontwikkelde connector is Lightpro verdraaid eenvoudig aan te sluiten.
lees verder
7 Tips voor hemelwaterafvoer ?
01-12-2021
7 Tips voor hemelwaterafvoer: Als particulier bent u zelf verantwoordelijk voor de afvoer van het hemelwater. Hier volgen 7 simpele tips om problemen in de toekomst te voorkomen.
lees verder
Patio Tegels
01-12-2021
Nieuw in ons assortiment is de Patio tuintegel van Kijlstra. Speciaal aan deze tuintegel is de coating die er op wordt aangebracht. Deze coating dringt zeer diep door in de poriën van het beton, zodat er een transparante beschermlaag ontstaat. Die laag maakt de kleur van de bestrating dieper. Een ander voordeel is dat vuil en groene aanslag minder kans krijgen om zich aan de tegels te hechten, waardoor de bestrating mooier blijft.
lees verder