23-11-2023
Overkapping waar je sfeerverlichting voor zoekt? In dit artikel hebben we de mooiste buitenverlichting opgenomen. Kies voor sfeer met onze tuin verlichting.
lees verder
19-10-2023
Bent u zich aan het oriënteren op bestrating? Dan is het fijn om de voor- en nadelen te kennen van de verschillende mogelijkheden die u heeft. In dit artikel delen we de voor- en nadelen van gecoate betontegels.
lees verder
12-10-2023
Wilt u uw tuintegels schoonmaken, maar heeft u geen idee hoe u dit het beste doet? Dan bent u bij dit artikel van Budget-Bestrating.nl aan het juiste adres. Wij weten als geen ander dat verkeerde producten of een verkeerde aanpak schade kan aanbrengen aan uw tegels. Daarom delen we graag onze tips en tricks met u. In deze blogpost leert u de geheimen van het verwijderen van verschillende soorten aanslag en vlekken op uw betontegels en leert u de beste onderhoudsmogelijkheden voor uw tegels.
lees verder
05-10-2023
Heeft u een mooie keramische tegel gekozen bij Budget-bestrating.nl en wilt u nu weten hoe u deze tegels zelf kunt voegen? Dan bent u hier aan het juiste adres. In dit artikel vindt u een duidelijk stappenplan om keramische tegels te voegen.
lees verder
28-09-2023
Als er in de straat mooie bomen staan en er veel ruimte is voor groen, dan is er niets mooier dan dit door laten lopen in je tuin. Bij deze tuin in Nieuwleusen is dit goed gelukt.
lees verder
21-09-2023
Mooie plannen, die zijn er bij veel verenigingen. Om ze te verwezenlijken zijn echter meerdere factoren van invloed. Zo moet er iemand zijn die het kan en wil maken. Vaak spelen vrijwilligers hierin een grote rol en verder moet het ook nog betaald of gefinancierd kunnen worden.
lees verder
14-09-2023
Een prachtige combinatie van stenen, tegels en groen heeft Jouk Mussche Tuinen weten te creëren bij de familie Kruidhof. De tuin moest makkelijk zijn te onderhouden, maar niet alleen uit steen bestaan. Door gebruik van diverse planten, grassen en bomen is het groen in de tuin duidelijk aanwezig. Een stuk gazon is eveneens behouden gebleven.
lees verder
12-09-2023
Groene aanslag, vegen, vlekken van etensresten of weersomstandigheden die uw keramische tegels vuil hebben gemaakt? Het kan ons allemaal gebeuren. Toch zien we graag een schoon terras, waarbij de keramische tegels weer mooi schoon zijn. Het fijne aan keramische tegels is dat het vuil niet in de tegel kan trekken en dus eenvoudiger schoon te maken is. Hoe u dat doet, dat leest u in dit artikel.
lees verder
07-09-2023
Last van onkruid en/of mieren op uw terras? En heeft u al heel wat middeltjes geprobeerd, zonder resultaat? Niet getreurd, want ons team legt u graag uit hoe u op een milieuvriendelijke manier van onkruid en mieren afkomt.
lees verder
22-08-2023
Na een lange werkdag tot rust komen in eigen tuin, wie wil dat nou niet?
lees verder
18-08-2023
Door velen gezien als noodzakelijk kwaad, maar wel een belangrijk iets om in orde te hebben. Het stallen van auto’s op een eigen oprit geeft het gevoel dat er niet zomaar schade kan ontstaan aan je eigendom door andere weggebruikers. Voor velen loopt de toegang tot een woning ook via de oprit. Het is dus iets dat door veel verschillende mensen gebruikt zal worden.
lees verder
09-02-2023
Een grote, landelijke tuin is een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Deze tuin van familie Braakman, is aangelegd door Hoveniersbedrijf Martin Dunnink. Benieuwd hoe ze deze ruim opgezette tuin ingedeeld hebben?
lees verder
04-06-2022
Ja ja, het is officieel zomer. Niks zo lekker als daarvan genieten in eigen tuin, toch? De tuin van de familie Huzen is er dankzij Hoveniersbedrijf Martin Dunnink helemaal klaar voor. Zij kunnen genieten van een sfeervolle buitenplek. Ben je benieuwd hoe ze deze tuin summerproof hebben gemaakt? Lees dan onderstaande blog!
lees verder
15-04-2022
Dat je een kleine voortuin goed kunt benutten, bewijst Martin Dunnink Hoveniersbedrijf in de stadstuin van de familie Diele - Los. Door alles strak en ruimtelijk te houden, kan er in deze kleine voortuin getuinierd worden, staan de fietsen droog én is er zelfs ruimte voor een bankje. Wij zeggen: Sfeervol en praktisch!
lees verder
23-12-2021
De entree van het huis van de familie Bloemert is een écht visitekaartje. Een lang pad met grote keramische tegels leidt naar een prachtige glazen pui omlijst met een brede stucrand. De voordeur springt meteen in het oog en nodigt bezoekers uit zich welkom te voelen. Geweldig!
lees verder