Merk
Kenmerken
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Dikte
Formaat (LxB)
Materiaal
Prijs
Kleur
Steensoort

Tuintegels 30x60

45 artikelen
 

Wanneer kies ik voor tuintegels 30x60?

Geef uw tuin of terras een speels karakter met onze veelzijdige tuintegels van 30x60 cm. Ontdek talloze ontwerpmogelijkheden door ze in elleboog- of in halfsteensverband te leggen. Deze tegels passen moeiteloos in elke buitenruimte en zijn perfect te combineren met andere bestratingsmaterialen. De tegels zijn vooral geschikt voor:

  • Terrassen
  • Looppaden
  • Sierbestrating rond vijvers of beplanting

Bestel ze gemakkelijk online en transformeer nu uw tuin of terras! Twijfelt u of de 30x60 tuintegels mooi uitkomen in uw tuin of terras? Breng een tekening mee naar onze showroom of mail deze naar onze klantenservice voor deskundig advies bij het kiezen van het juiste formaat en materiaal tegels. 

Hoeveel tuintegels van 30x60 cm heb ik nodig?

Reken op 5.56 tegels per vierkante meter. In onze webshop kunt u de benodigde vierkante meters invoeren, waarna u direct ziet hoeveel stuks u ontvangt. Overweeg snij- en knipverlies bij uw berekeningen, aangezien tegels altijd op maat moeten worden gesneden tijdens het bestraten. Eventueel snijverlies wordt er nog niet berekend, dit moet u zelf doen.  

Bestel 5-10% extra betontegels om voldoende te hebben voor het bestraten. Bijvoorbeeld, voor 10 m2 aan betontegels, bestel tussen de 10.5 m2 en 11 m2 om tekorten te voorkomen. 

Soorten tuintegels 30x60

Bij Budget-bestrating.nl vindt u diverse behandelde en onbehandelde betontegels, natuursteen en keramiek. Gecoate betontegels behouden kleur met een beschermende laag. Geïmpregneerde tegels voorkomen vlekken met een vochtwerende behandeling. Geborstelde tegels voelen zachter aan en hebben een hoger voetcomfort, omdat het ruwe hier vanaf is geborsteld. Natuursteen tegels kenmerken zich weer door de unieke kleuren en patronen. Keramische tegels onderscheiden zich weer doordat ze kras- en kleurvast zijn. Kortom: er is meer dan voldoende keuze. In ons assortiment vindt u ook tuintegels van 30x60 cm in verschillende diktes en kleuren, allemaal tegen scherpe prijzen. 

Kies voor een leuke kleur of een onderscheidend patroon, modern zwart of grijs. Ontdek de mogelijkheden voor een prachtig terras of pad in uw tuin.

Gewicht van tuintegels 30x60

Bij het leggen is het essentieel het gewicht te kennen, dat de stabiliteit en draagkracht beïnvloedt. Zwaardere tegels liggen makkelijker stabiel, al staat of valt alles met de juiste ondergrond. Het gewicht bepaalt ook transport en de voorbereiding voor de ondergrond. Het gewicht van 30x60 tuintegels varieert, afhankelijk van de dikte. Bijvoorbeeld, een tegel van 30x60x5 weegt ongeveer 20 kilo per stuk. Het gewicht van de tuintegels staat per m2 aangegeven bij de product specificaties. Gaat u zelf uw tuin of terras bestraten? Dan is het wellicht nodig om hulp in te schakelen om zo de werkbelasting te verdelen. 

Koop voordelige tuintegels 30x60 bij Budget-bestrating.nl

Dankzij hun populariteit kunnen tuintegels van 30x60 cm verrassend betaalbaar zijn, vooral bij Budget-bestrating.nl. Onze focus ligt op jouw besparing - het zit zelfs in onze naam. Of u nu een groot of klein budget heeft, wij zorgen ervoor dat u geld bespaart.

Ons prijsbeleid is ontworpen om te garanderen dat u niet meer uitgeeft dan nodig is voor uw bestratingsmaterialen. Bij Budget-bestrating.nl streven we er voortdurend naar om kwalitatieve bestrating aan te bieden tegen scherpe prijzen, zodat iedereen toegang heeft tot betaalbare kwaliteit.

Waarom uw betontegels bij Budget-bestrating.nl bestellen?

Er zitten geen machines of kunstmatige intelligentie achter ons bedrijf. Achter Budget-bestrating.nl vindt u echte mensen zoals Quinten en René. Kom eens langs in onze vestigingen in Sliedrecht en Staphorst. In onze showroom in Staphorst staan onze specialisten voor u klaar. Ontdek ons verhaal en weet dat u altijd op ons kunt rekenen. Onze vestiging in Sliedrecht is een onbemande showlocatie, waar u op elk gewenst moment langs kunt gaan. Als u iets zoekt wat niet op onze site staat, neem gerust contact met ons op. We helpen u graag aan een mooi terras. 

U wilt zich geen zorgen maken over de prijs-kwaliteitverhouding; u wilt gewoon eenvoudig en snel de beste prijs voor uw tegels. Bij Budget Bestrating bent u aan het juiste adres!