Betontegels 60x60

In de tuinwereld zijn, net als op veel gebieden, trends te bespeuren. Een aantal jaren geleden werd er veel getrommelde bestrating in kleinere maten verkocht. Het trommelsteentje 10x10 was van een product zelfs een soortnaam geworden. Wanneer men spreekt over de kobblestones, bedoelt men vaak dit steentje.
In de laatste jaren zijn de producten echter groter en groter geworden en momenteel zijn de grote betontegels immens populair met vooral het accent op de grootformaat betontegels 60x60cm. Onnoemelijk veel soorten en kleuren worden er momenteel in dit formaat verkocht en verwerkt in de tuinen.

Betontegels 60x60 assortiment

Bij de verschillende producenten zijn verschillende productlijnen met daarin een grote verscheidenheid aan betontegels 60x60.

Betontegels 60plus van Excluton:

In de 60plus serie van Excluton worden betontegels 60x60x4cm geleverd in de kleuren Nero, Grezzo, Ivory, Giallo, Grigio, Misto & Violetto. Deze tegel is ook in een ongeborstelde variant te krijgen, genaamd: Terrastegel+.

Betontegels 60x60 uit de H2O lijn van Kijlstra:

Betontegels uit de H2O lijn van Kijlstra zijn verkrijgbaar in de kleuren Black, Autumn, Concrete, Dark Sepia, Desert Rock, Ocean, Summer, Tricolore, Nero/Grey en Cloudy Brown. In bovenzijdes produceert Kijlstra de Emotion (naturel), Sturctuur, en Relief (soort leisteenprofiel).

Kijlstra betontegels zijn er in de afmeting 60x60 in de volgende uitvoeringen: Betontegel Grijs, Betontegel Zwart, Design Square en H2O Square.

Betontegels 60x60 van Gardenlux:

In de prachtige productlijn oud hollands zijn de betontegels 60x60x5cm leverbaar in zowel een Grijze, als Antraciete uitvoering.

In de gestraald en gecoate betontegels 60x60 heeft Gardenlux onder andere ook de: Fortress Tiles, Mineral Colors, Oud Hollands en Privalux tegels.

Bekijk ook onze algemene pagina over Betontegels

402 artikelen