22 artikelen

Abbeystones

Met de robuuste en sfeervolle abbeystones kunt u volop uw gang gaan in de tuin. Ook in de oprit is dit een solide steen (6cm dik) die uw auto moeiteloos draagt. U geeft uw terras of tuinpaden een sfeervolle uitstraling met de abbeystones van Excluton, de getrommelde stenen roepen herinneringen op aan de oude kloostermoppen van vroeger. Abbeystones zijn leverbaar in waalformaat (20x5x7), 20x30x6 en 30x40x6cm. De abbeystones zijn ook nog beschikbaar in een standaard wildverband die de formaten 20x30, 30x40 en 20x20 bevat.

Abbeystones getrommeld

Door trommelen krijgen abbeystones een verouderd uiterlijk en worden de scherpe hoeken en randen afgebroken. Bovendien worden de abbeystones door deze behandeling licht gekrast. Voor praktisch iedere tuin is er een kleur of formaat beschikbaar.

Met de veelzijdige en alom bekende abbeystones (Koppelstones) kunt u altijd een sfeervolle bestrating aanleggen. Deze getrommelde bestrating is voor vele doeleinden geschikt. Met abbeystones is altijd een mooi resultaat te realiseren. En met de vele kleuren die Excluton in het assortiment heeft zijn er altijd abbeystones die aan uw wensen voldoen.