Merk
Kenmerken
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijs
Kleur

Buitenverlichting

Licht, een onmisbaar element in de tuin.

Wat zou de wereld zijn zonder licht? Licht is onmisbaar. Met deze buitenverlichting brengt u licht in de duisternis. Wij hebben in ons assortiment toonaangevende (LED) buitenverlichting op 12 volts laagspanning. Ons systeem is duurzaam, energiezuinig en veilig. Bovendien is deze buitenverlichting zeer gemakkelijk zelf te installeren.

Buitenverlichting

In ons assortiment vindt u toonaangevende buitenverlichting (LED) op 12 volt laagspanning. Onze buitenverlichting is duurzaam, energiezuinig en veilig. Bovendien is deze buitenverlichting zeer gemakkelijk zelf te installeren. Met de op afstand bedienbare en programmeerbare uitbreidingen is er bovendien altijd licht op de juiste momenten. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken en samenstellen van uw buitenverlichting? Ons team staat voor u klaar!
149 artikelen

Bij Budget-Bestrating.nl hebben we buitenverlichting in verschillende soorten en maten. Of het nu gaat om vloerlampen zoals grondspots, design buitenlampen, staande buitenlampen of ledverlichting. We hebben 12-volts tuinverlichting (LED) van Lightpro en In-Lite dat perfect past in iedere tuin. Al onze buitenlampen hebben een IP-normering van IP-44 of hoger, wat betekent dat ze bestendig zijn tegen spatwater en het indringen van voorwerpen groter dan 1 mm. Voor alle standaard buitenverlichting is IP-44 geschikt. 

Creëer sfeer en veiligheid met buitenverlichting

Buitenverlichting heeft de kracht om uw buitenruimte te transformeren. Als u door de steeg achter uw huis loopt, springt een slimme buitenlamp met bewegingssensor aan, wat niet alleen handig is, maar ook een gevoel van veiligheid biedt. Eenmaal in de tuin wordt de prachtige buitenomgeving geaccentueerd door de charmante wandverlichting aan de schutting. En vergeet ook niet de subtiele verlichting van uw geliefde planten en bomen door tuinspots. Onder de overkapping schijnt een buitenlamp met een schemersensor automatisch wanneer de duisternis valt. Aan de gevel van uw huis hangt een wandlamp met een slimme wifi LED-lichtbron die u met gemak via een app kunt bedienen. Het looppad wordt verlicht met stijlvolle grondspots en terraslampen. Met ons diverse assortiment buitenverlichting kunt u echt alle kanten op! Voor elke gewenste situatie is er een passende buitenlamp beschikbaar.

Buiten spots

We hebben diverse tuinspots in ons assortiment bij Budgetbestrating.nl. Wij hebben de beste buitenspots voor u verzameld van Lightpro en In-Lite. Met onze spots kunt u onderdelen van uw tuin op een stijlvolle manier accentueren. Spotverlichting kan zowel sfeer, veiligheid als functionaliteit met zich meebrengen. We hebben LED spots van 12 Volt die u gemakkelijk en snel zelf kan plaatsen op een muur of overkapping. Onze spatwaterdichte spots hebben een IP-normering van 44 of hoger en zijn dus uiterst veilig om buiten te plaatsen. We hebben ook onderwaterspots zoals de LightPro Nilus. De Nilus heeft een beschermingsklasse van IP68. Dit maakt de lamp geschikt voor permanent onderwatergebruik tot een halve meter. U kunt met deze onderwaterspot dus eenvoudig, snel en veilig een onderwaterspektakel creëren. Qua design passen onze buitenspots perfect bij elkaar zodat u stijlvol kunt mixen en matchen.

Grondspots

Onze grondspots zijn een ideale vorm van padverlichting. Onze grondspots voor buiten zijn beschikbaar in verschillende maten, van klein tot groot. Een grote grondspot is bijvoorbeeld de Evo Hyde, die u kunt plaatsen onder traptredes, vlonders, balustrades en (zit)muurtjes. Het lichteffect van deze grote grondspot is bijzonder en functioneel. Voorbeelden van mini grondspots zijn de In-Lite Fusion en Hyde van 22 millimeter. Met onze LED grondspots maakt u een omgeving zowel sfeervol als veilig. Onze spatwaterdichte grondspots hebben een IP-normering van 44 of hoger en zijn dus uiterst veilig om buiten te plaatsen.

Staande buitenlampen

Waarom heeft u een buitenlamp nodig? Kunt u niet gewoon een lamp van binnen pakken als u die nodig heeft? Nou, nee. De meeste binnenlampen zijn namelijk niet geschikt voor buiten. Ze hebben namelijk een IP-normering van 20, terwijl onze buitenlampen een IP-normering van 44 of hoger hebben.

Een staande buitenlamp kan het centrum vormen van een prachtig lichtspel in uw tuin. U kunt een briljant lichtplan opstellen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één staande buitenlamp in uw tuin, serre of overkapping te plaatsen. Onze staande buitenlampen hebben allen een stijlvol design en staan mooi in iedere omgeving. U kunt kiezen uit verschillende stijlen; van moderne buitenlamp tot een staande buitenlamp met een meer industrieel uiterlijk. We hebben zowel grote als kleine buitenlampen van LightPro en InLite. Een voorbeeld van een hoge staande buitenlamp is de LightPro Alon, die een simpel en stijlvol design heeft. De meeste van onze staande buitenlampen beschikken over een dimmer waarmee u zelf de lichtopbrengst bepaalt.

Wandverlichting buiten

Zoekt u functionele en sfeervolle wandverlichting? We hebben wandlampen voor buiten die stijlvol aan een schutting, muur of wand hangen. Naast sfeerverhoging zorgt de juiste wandlamp er ook voor dat opritten en donkere paden ‘s avonds veel beter zichtbaar zijn. Of u nu een warme, sfeervolle wandlamp of een koudere, functionele wandlamp zoekt, wij hebben ze in ons assortiment. Onze wandlampen zijn daarnaast ook nog gemakkelijk te bevestigen! Al onze wandlampen zijn geschikt voor buiten. Onz Led lampen zijn totaal geschikt voor buiten en hebben een IP-normering van IP44 of hoger. Ze zijn bestand tegen spatwater en vorst.

Transformators

Onze transformators zetten de netspanning om van 230 Volt naar 12 Volt zodat uw buitenverlichting veilig en duurzaam werkt. Wilt u een transformator aanschaffen? Kijk dan goed wat het totale wattage is van het aantal lampen dat u in de tuin wilt aanleggen. Als u uw lamp wilt dimmen zul je gebruik moeten maken van een dimbare transformator. Onze transformatoren zijn allemaal spatwaterdicht en geschikt voor buiten. Ze hebben allen een IP-normering van IP44 of hoger. We hebben transformatoren van 50 Watt tot 150 Watt.

De perfecte buitenlamp kiezen

Nu vraagt u uzelf af: welke buitenlampen passen het beste bij mijn buitenruimte? Buitenverlichting kan volledig in lijn zijn met de stijl van uw huis en tuin. Als u een moderne architectuur hebt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor strakke en eigentijdse buitenlampen of moderne wandlampen. Er zijn speciale armaturen verkrijgbaar in dezelfde stijl. Zo kunt u een complete, stijlvol verlichte tuin creëren door terraslampen te combineren met wandlampen en grondspots met vergelijkbare armaturen. Als veiligheid in uw tuin prioriteit heeft, zijn er ook talloze opties beschikbaar.

Buitenverlichting installeren

Hoe installeert u buitenverlichting? Het begint met het opstellen van een lichtplan, waarin u bepaalt welke buitenlampen u wilt plaatsen en hoeveel u er nodig heeft. Dit geeft u inzicht in waar stroom nodig is en of u extra kabels moet trekken. De meeste buitenlampen worden rechtstreeks op het lichtnet aangesloten. In het geval van 12-volt verlichting is het eenvoudiger. Onze 12-volt verlichting werkt met een plug & play systeem. U steekt de transformatorstekker in het stopcontact en legt de hoofdkabel ondiep onder de grond naar de locatie waar u de verlichting wilt hebben.

Onderhoud van uw buitenverlichting

Hoe kunt u buitenverlichting het beste onderhouden? Vaak besteden we niet veel aandacht aan het onderhoud van onze buitenverlichting. We installeren ze en vergeten ze vervolgens. Toch is het raadzaam om regelmatig uw buitenverlichting te controleren. Hoewel buitenverlichting meestal van duurzaam materiaal is gemaakt en weinig onderhoud vergt, kan het geen kwaad om tweemaal per jaar te controleren of alle buitenlampen nog in goede staat verkeren. Het kan voorkomen dat bijvoorbeeld door verzakking van de behuizing er schade is ontstaan waardoor water kan binnendringen. Naast het controleren van gebreken is het belangrijk om te weten welk type materiaal uw buitenverlichting heeft, aangezien verschillende materialen op verschillende manieren moeten worden gereinigd. Ten slotte kunt u overwegen een beschermende laag aan te brengen op uw buitenverlichting, waardoor ze nog beter bestand zijn tegen de invloeden van het weer.

Buitenlampen met sensor

Buitenlampen met bewegingssensoren hebben niet alleen het voordeel van het afschrikken van ongenode gasten, maar bieden ook de functionaliteit om bijvoorbeeld een pad tijdelijk te verlichten of een donkere ruimte helder te maken. Er zijn ook buitenlampen met lichtsensoren die automatisch inschakelen bij schemering en weer uitgaan bij daglicht.

Kwaliteit buitenverlichting voor een budgetprijs

Eindelijk behoort het gestuntel met de sleutel in het donker tot het verleden. Geen zorgen meer over ontsierende krassen op de deur en geen gevaarlijk tuinpad om over te struikelen. Bovendien kunt u eindelijk aan de buren laten zien hoe een prachtig verlichte tuin eruitziet. Met buitenverlichting zijn al deze problemen verleden tijd! Of u nu op zoek bent naar verlichting voor puur decoratieve doeleinden of praktische toepassingen. Of u nu van eenvoudig of opvallend houdt, er is een buitenverlichting die perfect past bij jouw smaak, locatie en specifieke behoeften.

Of u nu voor sfeerverlichting voor buiten of voor meer functionele buitenverlichting kiest, bij Budgetbestrating.nl zit u goed! Bij ons vindt u kwaliteit buitenverlichting voor een budget prijs. Heeft u een vraag of wilt u begeleiding bij het indelen van uw buitenverlichting? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.