Merk
Kenmerken
Dikte
Formaat (LxB)
Materiaal
Prijs
Kleur

Terrastegel+

Bent u op zoek naar een mooie tuintegel die vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Terrastegel+ van Excluton is een mooie, budgetvriendelijke optie voor vrijwel elke tuin en elk terras. Koop uw Excluton Terrastegel+ voordelig en snel bij Budget-bestrating.nl.

9 artikelen
 

Excluton Terrastegel+ bij Budget-bestrating.nl

Ontdek een van de populairste tegels uit ons assortiment, de Terrastegel+. Dit is een geavanceerde versie van de populaire betontegel van Excluton die een aantal jaar geleden voor het eerst werd geïntroduceerd. De Terrastegel plus is beschikbaar in diverse kleuren zoals Nero, Grezzo, grijs zwart, Icey blue, Basaltino en vele andere tinten. Alle tegels hebben een afmeting van 60x60x4cm, een veelgebruikte afmeting om uw tuin of terras een optisch ruimere uitstraling te geven. 

Bent u klaar om geïnspireerd te worden voor mooie sierbestrating? Nu is het moment om te beginnen! Kiest u voor een knusse en gezellige sfeer? Of wilt u liever een stoere en stedelijke uitstraling? De keuze ligt volledig bij u. Wat uw stijlvoorkeur ook is, in onze Terrastegel+ collectie vindt u gegarandeerd een tegel die perfect past bij uw gewenste tuinontwerp.

Waarom kiezen voor Excluton Terrastegel+?

De Excluton Terrastegel+ biedt een unieke combinatie van duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en esthetische looks tegen een mooie prijs, waardoor het een mooie keuze is voor elke tuin of terras. De tegels stralen echter alles behalve een goedkope uitstraling uit. Deze tegels zijn vervaardigd met een speciale deklaag die bescherming biedt tegen vuil en vocht. Dat maakt de Excluton Terrastegel+ bestand tegen zowel de natte wintermaanden als de zonnige zomermaanden. Hierdoor zijn deze behandelde betontegels eenvoudig te onderhouden. Ideaal voor mensen die liever niet te veel tijd kwijt zijn aan het onderhouden van hun terras. 

Daarnaast zijn de tegels stroef, waardoor u slipgevaar of kans op uitglijden zo klein mogelijk houdt. En alsof dat nog niet genoeg was, zijn de Terrastegel+ tegels ecologisch en duurzaam. Combineer met groen in uw tuin voor een totaalplaatje waar zowel u als de natuur blij mee is. 

Excluton Terrastegel+ verkrijgbaar in 9 kleuren

De Excluton Terrastegel+ is beschikbaar in een breed scala aan kleuren. Dat maakt het mogelijk om te combineren met verschillende stijlen van tuininrichting, van klassiek tot modern. Elke kleur is zorgvuldig gekozen om uw buitenruimte een unieke uitstraling te geven. De kleuropties kunnen licht afwijken van de foto's op onze website, aangezien iedere tegel uniek geproduceerd wordt. De betontegels zijn beschikbaar in de volgende kleuren:

  • Excluton Terrastegel+ Dark Grey
  • Excluton Terrastegel+ Grezzo
  • Excluton Terrastegel+ Grijs/Zwart
  • Excluton Terrastegel+ Icey Blue
  • Excluton Terrastegel+ Lucca
  • Excluton Terrastegel+ Nero
  • Excluton Terrastegel+ Omber
  • Excluton Terrastegel+ Summer
  • Excluton Terrastegel+ Basaltino

Koop uw voordelige Excluton Terrastegel+ bij Budget-bestrating.nl

Budget-bestrating.nl is de beste plek om uw Excluton Terrastegel+ aan te schaffen. Onze focus ligt op uw budget - het zit zelfs in onze naam. Of u nu een groot of klein budget hebt, wij helpen u graag bij sierbestrating die past bij uw buitenruimte, uw wensen en uw budget. 

Ons prijsbeleid is ontworpen om te garanderen dat u niet meer uitgeeft dan nodig is voor uw bestratingsmaterialen. Bij Budget-bestrating.nl streven we ernaar om kwalitatief goede bestrating aan te bieden tegen scherpe prijzen, zodat iedereen toegang heeft tot betaalbare kwaliteit.

Waarom zou u betontegels bij Budget-bestrating.nl bestellen?

Bij Budget-bestrating.nl begrijpen we het belang van een mooi en duurzaam terras. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen en bestellen van de perfecte Excluton Terrastegel+ voor uw tuin.

Er zitten geen machines of kunstmatige intelligentie achter ons bedrijf. Achter Budget-bestrating.nl vindt u echte mensen zoals Henk, Erik en Stijntje. Kom eens gezellig bij ons langs in onze vestigingen in Sliedrecht en Staphorst. Ontdek ons verhaal en weet dat u altijd op ons kunt rekenen. Als u iets zoekt wat niet op onze site staat, neem gerust contact met ons op. We gaan graag verder kijken voor u.

Bij Budget-bestrating bent u aan het juiste adres!