Levertijd & verzendkosten

Aflevering:

Het is niet mogelijk om een dag te kiezen waarop uw bestelling geleverd wordt, we vragen u wel uw voorkeur aan te geven dan proberen we u hierin zoveel mogelijk tegemoet te komen (bij materialen van Tuinvisie kunt u wel een dag van voorkeur aangeven). De levertijd is maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers). Er wordt afgeleverd met een truck met oplegger met laad-/ loskraan aan boord. De totale lengte van dit voertuig is 16 tot 18 meter. Er wordt altijd geprobeerd op de door u gewenste locatie te lossen. We kunnen nooit voor 100% garanderen dat er op de door u gewenste locatie kan worden gelost. Die beslissing ligt altijd bij de chauffeur. Deze zal echter altijd zijn/ haar best doen om de goederen zo dicht mogelijk bij het afleveradres te lossen. De materialen worden naast de vrachtauto gelost en er wordt nooit over trottoirs gereden om de losplaats te bereiken.

Onderstaand is een voorbeeld zoals het bij vrijwel alle merken gaat m.b.t. levering. Heeft u vragen hierover neem dan contact op met 0522 462 462.

Mocht levering op bovenstaande wijze problemen opleveren dan is er bij diverse leveranciers nog een andere optie. TuinVisie, Gardenlux (beide €42,50 toeslag) en Excluton (gratis) bieden de optie om met een bakwagen te bezorgen. U kunt deze optie in uw winkelwagen selecteren.

Uitleg over opbouw bezorgkosten binnen Nederland:

Leverancier     Order bedrag (goederenwaarde) Bezorgkosten
X* € 0,- tot € 400,- € 95,-
  € 400,- tot € 750,- € 50,-
  boven € 750,- Gratis
     
Lightpro € 0,- tot € 200,- € 12,95
  boven € 200,- Gratis
     
Pakketpost - € 12,95
     
Gebruikt - Altijd op aanvraag
     
Tol Zeeuws Vlaanderen   € 50,- per leverancier

* X = Excluton, Kijlstra, Tuinvisie, Gardenlux, Klijn Natuursteen, Vandersanden en Michel Oprey & Beisterveld. De tarieven zijn per leverancier van toepassing.

Voor de Waddeneilanden worden de bezorgkosten per levering uitgerekend, overleg alvorens te bestellen en te betalen met één van onze medewerkers. Buiten Nederland verzenden wij uitsluitend op aanvraag in de hieronder genoemde regio's.

Verschillende leveranciers:

Wanneer u goederen van verschillende leveranciers bestelt kan het zijn dat er meerdere malen verzendkosten worden berekend ondanks het feit dat het totale orderbedrag boven de grens voor gratis verzenden uit komt. Let er dus op dat u indien mogelijk uw producten van dezelfde leverancier besteld.

Kleine orders:

Bij bestellingen waarbij het totale goederenbedrag onder € 175,00 ligt, houden wij het recht om deze bestelling niet óf op een later tijdstip uit te voeren.

Bezorging in Zeeuws Vlaanderen, Noord België en Westelijk Duitsland:

Bezorgtarieven voor Noordelijk België en Westelijk Duitsland zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wij bezorgen ook in Noordelijk België (boven de lijn Antwerpen-Maastricht) en sommige gebieden in het westelijke deel van Duitsland. Bel of uw woonplaats binnen het gebied valt waar bezorgd kan worden. Voor bezorging in België en Duitsland wordt een toeslag berekend ten opzichte van het normale tarief. Deze wordt na bestelling of aanvraag in rekening gebracht.