Merk
Kenmerken
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Dikte
Formaat (LxB)
Materiaal
Prijs
Kleur
Steensoort

Tuintegels 80x80

46 artikelen
 

Soorten 80x80cm tuintegels

Budget-Bestrating.nl biedt zowel betonnen als keramische tegels aan in het formaat 80x80cm. Vooral voor betontegels is deze maat uniek. Onderscheid u van de massa door deze betontegel in uw terras te verwerken! Ook de keramische variant is weer uniek in zijn soort. Door het grote oppervlak van deze tegel kunt u een chique terras creëren. Deze 'full body' keramische tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk. Door het kleur- en krasvaste oppervlak kiest u met deze tegels voor een toekomstbestendig terras.

Voordelen van tuintegels in de maat 80x80

De 80x80 tuintegels zijn perfect voor zowel grotere, als kleinere tuinen en terrassen. Deze tegels zijn prachtig te combineren met andere maten tegels of stenen. Door het grote formaat zijn er minder voegen aanwezig. Minder voegen betekent in het geval van deze keramische tegels, dat u minder geld kwijt bent aan het voegen van de tegels. Het voordeel van voegen is dat onkruid geen kans heeft. Ook zal de druk van de mieren aanzienlijk afnemen. Omdat deze middelen hard worden als het droog is kunnen zaadjes niet aarden en mieren zullen op deze plaatsen geen weg zoeken naar beneden. Kortom, hoe groter de tegel, hoe lager de onkruiddruk normaliter.

Advies in onze showroom

Wilt u de tegels in het echt komen bekijken? U kunt de tegels in het echt bekijken in onze showrooms in Staphorst of Sliedrecht (onbemande showlocatie). Onze experts voorzien u graag van gratis en vrijblijvend advies.