Merk
Kenmerken
Dikte
Formaat (LxB)
Materiaal
Prijs
Kleur

Betontegels 60x40

U zoekt dus betontegels van 60x40 cm. Dit is een hele fijne maat voor betontegels voor zowel in de tuin als op het terras. Bestel gemakkelijk en snel uw mooie en goedkope betontegels 60x40 hier bij Budget-bestrating.nl.

16 artikelen
 

Waarom betontegels 60x40?

Wilt u uw tuin of terras een speels tintje geven? Onze veelzijdige betontegels van 60x40 cm bieden talloze mogelijkheden en inspiratie. U kunt ze op verschillende manieren leggen, waardoor u veel vrijheid heeft in het ontwerp.

Plaats ze in halfsteens verband of molenwiekverband voor een speels effect. Deze betontegels passen perfect in elke tuin en zijn gemakkelijk te combineren met andere bestratingsmaterialen. Bestel ze eenvoudig via onze webshop op Budget-bestrating.nl en u kunt snel aan de slag met het verfraaien van uw tuin.

Mocht u graag willen weten of de 60x40 betontegels ook mooi uitkomen in uw tuin? Neem dan een tekening van uw tuin of terras mee naar onze showroom of mail deze naar onze klantenservice, dan kunnen onze adviseurs u helpen bij het kiezen van het juiste formaat betontegels.

Hoeveel betontegels van 60 x 40 cm heb ik nodig?

In een vierkante meter gaan 4.17 betontegels van 60x40 cm. Houd bij het berekenen van de juiste hoeveelheid betontegels altijd rekening met snij- en knipverlies van ongeveer 10%. Tijdens het bestraten van uw tuin of terras moet u namelijk tegels snijden omdat tegels nooit precies passen in het oppervlak dat u voor ogen heeft. Een klein deel van de tegels gaat daarom altijd verloren.

U moet daarom altijd wat extra betontegels bestellen. Het beste is om 5-10% extra te bestellen, zodat er altijd voldoende tegels zijn om mee te bestraten. Wilt u bijvoorbeeld 10 m2 aan betontegels hebben? Dan kunt u het beste tussen de 10.5 m2 en 11 m2 aan betontegels bestellen. Zo voorkomt u dat u straks niet genoeg bestrating heeft.

Wat is het gewicht van betontegels 60x40?

Bij het leggen van uw tuin is het goed om te weten hoe zwaar de betontegels zijn. Het gewicht heeft directe invloed op de stabiliteit, draagkracht en installatiegemak. Zwaardere tegels bieden over het algemeen een betere draagkracht, wat essentieel is om verzakking te voorkomen, vooral op zachte ondergronden. Het gewicht beïnvloedt ook de logistiek van transport en levering, evenals de benodigde ondergrondvoorbereiding. Daarnaast kan het iets zeggen over de duurzaamheid en onderhoudsbehoefte.

Hoe zwaar een betontegel van 60x40 is, hangt natuurlijk mede af van de dikte van de tegel. Als u bijvoorbeeld een tegel heeft van 60x40x5, zal de tegel minimaal rond de 25 kilo wegen. Het gewicht van de betontegels 60x40, staat bij de product specificaties per m2 aangegeven.

Als u het gewicht van de tegels te zwaar vindt, raden we aan om de tuintegels te leggen met minimaal twee personen. U kunt ook gebruik maken van een vacuüm tegelzuiger of een zogeheten tegeldonkey om de werkbelasting te verlagen. 

Soorten betontegels 60x40

In ons assortiment 60x40 betontegels vindt u bij Budget-bestrating.nl mooie, onbehandelde betontegels. Binnen dit aanbod vindt u zowel standaard 60x40 tegels als de Oud Hollandse tegels. 

Natuurlijk hebben we ook betontegels van 60x40 cm in verschillende diktes en kleuren. Ons assortiment is ook nog eens steengoedkoop! Kortom: er is voor ieder budget en voor iedere wens een mooie betontegel in 60x40 te vinden in ons assortiment. 

Betontegels 60x40: goedkoop bij Budget-bestrating.nl

Omdat ze zo gangbaar zijn, kunnen betontegels van 60x40 cm redelijk goedkoop uitpakken. Vooral bij Budget-bestrating.nl. Wij zorgen ervoor dat u geld bespaart. Het zit in onze naam. Wij houden rekening met uw budget, hoe groot of klein die ook is.

Ons prijsbeleid is gericht op het waarborgen dat u niet meer betaalt dan nodig is voor uw bestratingsmaterialen. Daarnaast streven wij er voortdurend naar om bestratingsmaterialen aan te bieden tegen strakke prijzen en zorgen we ervoor dat iedereen zich kwaliteitsbestrating kan veroorloven. Bestel direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan via de mail of de offerteknop in uw winkelmandje. 

Waarom uw betontegels bestellen bij Budget-bestrating.nl?

Er zitten echte mensen (zoals Henk, Erik en Stijntje) achter Budget-bestrating.nl die passie hebben voor het vak. Lees hier meer over hoe we gestart zijn en wees gerust dat u altijd bij ons terecht kunt. Mocht u bijvoorbeeld toch iets zoeken wat er niet tussen staat, schroom dan niet om contact op te nemen. We kunnen altijd voor u verder zoeken.

Wij snappen als geen ander dat er bij het bestraten heel veel dingen komen kijken. U wilt zich natuurlijk op dit moment ook niet zorgen maken over of u wel de juiste prijs-kwaliteitverhouding krijgt. U wilt gewoon gemakkelijk en snel tegels bestellen voor de beste prijs. Dan bent u bij Budget-bestrating aan het juiste adres!