Merk
Kenmerken
Dikte
Formaat (LxB)
Materiaal
Prijs
Kleur

Gecoate betontegels

29 artikelen
 

Wat zijn gecoate betontegels?

Als eerste is het handig om te weten wat gecoate betontegels precies zijn. Betontegels worden gemaakt van zand, grind en cement en zijn daardoor poreus; ongecoate betontegels hebben hele kleine gaten in het oppervlak. In deze gaatjes komen vuil en vocht terecht die de tuintegels lelijk maken en ervoor zorgen dat u ze na een korte tijd alweer moet vervangen. Een coating is een beschermlaag die de gaatjes vult, waardoor vuil en vocht worden afgeweerd. De tegels zijn door de coating dus waterafstotend, waterbestendig en vlekbestendig. 

Een gecoate betontegel kunt u van andere tuintegels onderscheiden doordat ze licht glanzend zijn. Dit geeft een gecoate tegel een exclusieve, levendige uitstraling. Gecoate tuintegels gaan vaak heel lang mee. Het enige dat u moet voorkomen is dat u de tegels met zuurhoudende middelen schoonmaakt, zout over de tegels strooit of een hogedrukspuit op de tegels zet. Dit kan namelijk de beschermlaag van de tegels beschadigen.

Stijlen van betontegels 60x60 cm

U kunt gecoate tegels in verschillende kleuren, stijlen, patronen en merken krijgen. Antraciet en zwart zijn populaire kleuren. De merken gecoate tegels die we bij Budgetbestrating.nl het meest verkopen zijn:

  • TuinVisie betontegels
  • Gardenlux betontegels

Wilt u de tegels in het echt komen bekijken? U kunt de tegels in het echt bekijken in onze showrooms in Staphorst of Sliedrecht (onbemande showlocatie). Onze experts voorzien u graag van gratis en vrijblijvend advies.