362 artikelen

Betontegels

Excluton, Kijlstra, Tuinvisie en Gardenlux

Betontegels strak, simpel en tijdloos

Betontegels van onze leveranciers Excluton, Kijlstra, Tuinvisie en Gardenlux zijn in alle soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Deze echte klassieker staat voor een strak, simpel en tijdloos design. Betontegels zijn verkrijgbaar als betontegels zonder facet en betontegels met facet, voor een strakke of minder strakke afwerking. Betontegels met facet wil zeggen dat er een kleine afschuining of ronding is aangebracht aan de randen. Dit zorgt ervoor dat de spanning van het beton in de toplaag afneemt en de betontegels minder kwetsbaar zijn. Wilt u een strakke tuin? Kies dan voor betontegels zonder facet.

Meer dan een traditionele stoeptegel

Betontegels zijn tegenwoordig niet meer alleen de grijze stoeptegels of zwarte stoeptegels. U hebt keuze uit vele mogelijkheden in zowel vorm als kleur. Van 30x60 tot 100x100 en van antraciet tot wit. Vrijwel ieder kleurtype is mogelijk. Daarnaast is het economisch heel voordelig want de prijs-kwaliteit verhouding van betontegels is heel goed. Ze zijn betaalbaar, gaan lang mee en zijn redelijk makkelijk te leggen.

Bewerkingen betontegels

In onze webshop vindt u alleen maar betontegels van het A-merk. Wij beschouwen onze betontegels meer als siertegel en leveren ze tegen de allerlaagste prijs. Wist u dat de kleur niet alleen de sfeer bepaalt? U kunt kiezen tussen de verschillende bewerkingen van betontegels. Ja, kiest u voor een gecoate betontegels, geborsteld, geïmpregneerd of toch naturel?

Ons aanbod

Bent u overtuigd van betontegels en overweegt u deze te bestellen? Bij ons kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Bekijk welke betontegels uw voorkeur hebben en maak een keus uit onze vele maten, vormen en kleuren. Nadat je bij ons een offerte hebt aangevraagd sturen wij je binnen 24 uur een reactie. Hebt u een vraag over betontegels, over onze offerte of over het leggen van uw tuin, oprit of terras? Stel ze gerust! U kunt ons bereiken op het nummer: 0522-462462.

Bekijk ook onze pagina over betontegels 60x60