Merk
Kenmerken
Dikte
Formaat (LxB)
Materiaal
Prijs
Kleur

Betonklinkers

106 artikelen

Betonklinkers 21x10,5cm

Betonklinkers. Functioneel en een prachtige klassieker

Tegenwoordig zien we dat betonklinkers steeds veelzijdiger worden gebruikt. Niet zo vreemd, want deze oersterke steen van beton is niet alleen bestand tegen zware belasting, maar heeft ook nog eens het vermogen om regenwater snel af te voeren. Een betonklinker (BKK), of ook wel een betonstraatsteen (BSS) genoemd is tegenwoordig verkrijgbaar in veel prachtige kleuren. Handig, want zo kun je altijd kiezen uit een stevige betonklinker met een kleur die helemaal naar jouw wens is. Betonklinkers online kopen betekent dan ook dat je kunt kiezen uit een groot assortiment. Wil je bijvoorbeeld jouw oprit bestraten met betonklinkers? Een goede keuze. Met een maatvaste afmeting van 21x10,5 zijn betonklinkers makkelijk te leggen in ieder gewenst patroon, en zijn ze tevens zeer geschikt om markeringen in het wegdek mee aan te duiden.

Online betonklinkers kopen. Voordelig én de beste kwaliteit

Zeker op het terras en op de oprit is het leggen van betonklinkers een goede keuze. Ze zijn stevig en zijn bestand tegen zware belastingen. Er is namelijk niets zo vervelend als een bestrating die na verloop van tijd bezwijkt onder een te hoge druk. Dit resulteert vaak in verzakkingen en kapotte stenen waardoor nieuwe bestrating vaak noodzakelijk is. Online betonklinkers kopen is dan ook vergeleken met andere materialen veel voordeliger. Daarnaast zijn ze makkelijk te leggen in verschillende verbanden. Betonklinkers kopen om een terras aan te leggen, een oprit te bestraten of een tuinpad te creëren geeft dan ook veel voordelen. Daarnaast heb je niet alleen de mogelijkheid om goedkope betonklinkers online te kopen, maar heb je ook weinig omkijken naar het onderhoud. Ze zijn bestand tegen vorst en andere invloeden van het weer.

Betonklinkers online kopen in diverse kleuren

Omdat smaken verschillen, zijn ook betonklinkers verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Zo geef je jouw bestrating nét dat beetje extra, en kun je deze volledig aanpassen aan de uitstraling van jouw woning, garage, terras of tuin. Wil je bijvoorbeeld grijze betonklinkers kopen? Deze zijn leverbaar in diverse tinten zoals lichtgrijs en antraciet. Ook bruine betonklinkers en rood-zwarte straatstenen van beton zijn tegenwoordig weer helemaal trendy. Ook voor machinaal straten ben je bij ons aan het juiste adres. Het bestraten van grote oppervlaktes kan veel tijd in beslag nemen. Machinaal bestraten met betonklinkers is dan een goede oplossing. Wij leveren tevens betonklinkers pakketten die geschikt zijn voor allerlei soorten machinale bestratingen.