Merk
Kenmerken
Dikte
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Formaat (LxB)
Materiaal
Prijs
Kleur
Steensoort

Tuintegels 100x100

29 artikelen
 

Soorten 100x100cm tuintegels

100x100cm Tuintegels zijn uniek. Er bestaan zowel betonnen-, natuursteen- als keramische tegels in dit formaat. Populaire tegels binnen dit formaat zijn de 60Plus Soft Comfort van Excluton en Ceramic Premium van Michel Oprey & Beisterveld. Door deze tegels krijgt uw tuin een groots aanzien. De tegels zijn iets duurder dan de meeste 60x60cm tegels, door het grote en unieke formaat.

Door voor keramiek te kiezen, gaat u voor een onderhoudsvriendelijk, kleur- en krasvast terras. Absoluut een duurzame keuze dus. Ook de betontegels zijn redelijk onderhoudsvriendelijk, doordat deze tegels geïmpregneerd zijn. Hierdoor is de tegel beter beschermd tegen vuil en water dan een onbehandelde betontegel.

Voordelen van tuintegels in de maat 100x100

De 100x100cm tuintegels zijn met name geschikt voor grote terrassen en tuinen. Door het grote formaat tegel, zijn er maar weinig voegen aanwezig. Hierdoor kunt u bij de keramische tegels voegmiddel besparen. Een polymeer voeg van bijvoorbeeld GatorSand of WS zorgt ervoor dat de tegels niet tegen elkaar aan komen te liggen. Dit is nodig omdat er anders hoekjes afbreken van de tegel. Ook krijgt onkruid hierdoor geen kans. Omdat de voegmiddelen hard worden als het opgedroogd is, kunnen onkruidzaadjes niet aarden. Ook zullen mieren niet door de voeg heen een weg naar beneden zoeken.

Advies in onze showroom

Wilt u de tegels in het echt komen bekijken? U kunt de tegels in het echt bekijken in onze showrooms in Staphorst of Sliedrecht (onbemande showlocatie). Onze experts voorzien u graag van gratis en vrijblijvend advies.