Terrastegels in uw tuin

Op zoek naar de perfecte terrastegel

Bent u op zoek naar de perfecte terrastegel? Stop met zoeken want bij budget-bestrating.nl leveren we maatwerk. Terrastegels ook wel tuintegels genoemd zijn de trend van deze tijd. Terrastegels in grote formaten geven een ruimtelijke en ook moderne uitstraling. In ons assortiment hebben we op het moment van schrijven bijvoorbeeld ruim 600 verschillende 60x60 terrastegels deze zijn op te splitsen in Beton, Natuursteen en Keramiek. Wij adviseren altijd eerst de keus te maken voor materiaal (ons filter steensoort) hiermee maakt u direct de grootste slag en kunt u in het geval van 60x60 terrastegels ongeveer de helft wegfilteren. Hierna kiest u naar wens de dikte, eventuele bijzondere kenmerken en kleur. Door de grote keuze in kleuren, afmetingen en materiaal is het voor u goed mogelijk een personal touch aan uw tuin te geven. Door de combinatie van verschillende kleuren, afmetingen en materialen kunt u met terrastegels verrassende resultaten bereiken. In elke tuin kunnen terrastegels mooi en functioneel worden toegepast. Uw terras krijgt door toepassing van terrastegels een mooi glad oppervlak met weinig ruimte voor onkruid. Een diagonaal bestraat terras in lichte tinten oogt enorm ruim.

Altijd zon in uw tuin…

Kijkt u tijdens de zomervakantie ook weleens naar de prachtige terrassen of tuinen. Het lijkt wel alsof deze in het buitenland altijd mooier zijn, onzin natuurlijk. Als de zon schijnt ziet alles er beter uit. Met onze terrastegels haalt u die buitenlandse sferen naar uw eigen tuin, alsof de zon altijd schijnt. Ga bij de keuze voor de ultieme terrastegel niet puur af op eigen emotie. Juist bij terrastegels is goed advies van een professional van groot belang. Niet alleen vanwege het enorme aanbod, maar ook in verband met de subtiele verschillen in de oppervlakteafwerking en beschermlagen, dit bepaalt uiteindelijk hoe uw terrastegels er op de lange termijn bij liggen.

De terrastegels in ons assortiment

Budget-bestrating.nl heeft een groot en gevarieerd aanbod in tuin- en terrastegels. Terras- en tuintegels zijn er in veel verschillende maten en de mogelijkheden zijn enorm. Tuin- en terrastegels kunnen totaal verschillende uitstralingen hebben, dit kan uiteindelijk het plan voor uw tuin maken of breken. Ga je voor warm, koel, zacht, chique of functioneel? Er is voor elk van deze stijlen een terrastegel leverbaar. U kunt dus voor elke tuinstijl een geschikte terrastegel naar u smaak of wens vinden.

Behandeling terrastegels

Terrastegels van zowel beton als natuursteen kunnen verschillende behandelingen hebben ondergaan. De tegels kunnen worden gecoat, geïmpregneerd, gestraald, geslepen, gebouchardeerd of eventueel combinaties van deze behandelingen. De verschillen zitten niet allen in de soort afwerking maar ook in de gebruikte coating en impregneermiddel. Natuurlijk uit zich dat ook in de prijsverschillen tussen de verschillende terrastegels. U kunt dit ook terugzien in het assortiment van budget-bestrating.nl, de prijs van de terrastegels wordt medebepaald door de toplaag.

Terrastegels van natuursteen

Ook voor natuursteen bent u bij budget-bestrating.nl aan het juiste adres. Wij leveren natuursteen terrastegels in vele soorten en maten. Zo vindt u in ons assortiment natuursteen terrastegels van Chinees hardsteen, basalt, Vietnamees hardsteen, marmer, graniet, kalksteen, leisteen en kwartsiet.

Terrastegels van natuursteen geven uw tuin een chique uitstraling. Daarbij is natuursteen duurzaam en milieuvriendelijk. Natuurstenen terrastegels passen in elke tuin of het nu gaat om een klassieke dan wel moderne tuin. Ook de kosten zijn niet langer onoverkomelijk. Bij budget-bestrating.nl bieden wij u natuursteen terrastegels aan tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met een gecoate of geïmpregneerde betontegel.