Merk
Kenmerken
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Dikte
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Formaat (LxB)
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Materiaal
Prijs
Kleur

Zwarte betontegels

De zwarte betontegel is een populaire keuze voor wie een tijdloze, stijlvolle uitstraling in zijn of haar tuin of terras wenst. Met zijn strakke afwerking biedt de zwarte betontegel een krachtige basis voor zowel moderne als traditionele tuinontwerpen. Wie weet ook wel voor uw tuin!

 

98 artikelen

Kies voor een tijdloze uitstraling met zwarte betontegels

Zwarte betontegels zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een tijdloze en stijlvolle bestrating. Het zwart van de tegels geeft elke buitenruimte, van tuinpaden tot terrassen, een moderne en strakke uitstraling. Bij Budget-bestrating.nl begrijpen we de vraag naar kwaliteit en stijl. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment zwarte betontegels aan, direct leverbaar en van de beste A-kwaliteit.

De zwarte betontegels zijn niet alleen bekend om hun esthetische aantrekkingskracht, maar ook om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Vooral wanneer u kiest voor een zwarte betontegel met coating, omdat de tegel zo beschermd is tegen vuil en verschillende weersomstandigheden. Met de juiste tegel en het juiste onderhoud gaat uw bestrating jaren mee!

Formaten zwarte betontegels

Zwarte betontegels zijn beschikbaar in een reeks van formaten, waaronder de populaire 60x60 cm betontegels. Vindt u die te groot? Geen punt, we hebben namelijk ook zwarte betontegels in kleiner formaat. Ook worden rechthoekige maten steeds vaker uitgekozen om zo een speelse bestrating te vormen. De trend dat de tegels steeds groter worden zet ook nog steeds door. Daar waar in het begin 40x40, 50x50 en 40x60 de populaire maten waren verschuift dit inmiddels naar bijvoorbeeld 30x60, 60x60 en 40x80cm. Ook de maat 100x100 timmert flink aan de weg. Door toepassing van grotere tegels komen er minder voegen in het werk wat het ongedierte en onkruid tegengaat. Daarnaast geven grote tegels vaak een optisch ruimere uitstraling aan uw tuin of terras. 

Of u nu een groot terras of een klein pad wilt aanleggen, het is belangrijk om de benodigde oppervlakte nauwkeurig op te meten en rekening te houden met eventueel snijverlies, zodat u tijdens het leggen niet onverwachts moet afbreken vanwege een tekort aan tegels. Houd rekening met een klein oppervlak dat verloren gaat door snijverlies, en bestel extra tegels om er zeker van te zijn dat u voldoende heeft om alles te bestraten. We raden aan om 10% extra te bestellen.

Ga voor de beste bestrating bij Budget-bestrating.nl

Wanneer u besluit zwarte betontegels bij ons te bestellen, kunt u rekenen op een snelle levering en producten van topkwaliteit. Onze zwarte betontegels zijn van A-kwaliteit en direct leverbaar voor uw project. Maak uw tuin tot een ware blikvanger met onze prachtige zwarte betontegels.

Kies voor Budget-bestrating.nl en verzeker uzelf van de beste bestrating voor uw buitenruimte.

Bekijk de zwarte tegels in onze showroom

Bij Budget-bestrating.nl nodigen we u graag uit om onze showroom te bezoeken, waar u ons assortiment zwarte betontegels kunt bekijken. U bent van harte welkom in onze onbemande showroom in Sliedrecht (let op, niemand aanwezig) of bij onze vestiging in Staphorst.

Hier kunt u niet alleen de kwaliteit van onze producten zelf ervaren, maar ook inspiratie opdoen voor uw eigen projecten. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor uw buitenruimte.

Mocht hulp op afstand gewenst zijn, bel of mail dan gerust zodat we u op weg kunnen helpen. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren over de beste opties voor uw tuin of terras. Heeft u een mooie tegel gevonden? Bestel direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan. Bekijk naast onze zwarte betontegels ook eens ons assortiment tuintegels en L-elementen om uw tuin of terras af te maken.