Over ons

Budget-Bestrating.nl is een bedrijf met passie voor stenen. Henk heeft als grondlegger van het bedrijf altijd al een grote passie voor stenen gehad. Van Erik zijn foto's beschikbaar die aantonen dat al sinds zeer jonge leeftijd een grote interesse voor stenen aanwezig is. Met Stijntje als bewaker van het financiële overzicht en een aantal jonge talenten is er een mooie mix van ervaring en leergierigheid.

Hoe het begon

Al sinds 1997 is Budget-Bestrating.nl actief op de markt voor sierbestrating. Henk kwam als ondernemer in het melktransport bij boerderijen waarvan de opritten niet altijd even netjes waren. Omdat hij nog tijd over had besloot hij een handel te starten in bestrating. Zo kon hij zijn adressen makkelijker bereiken en ontstond meteen een extra tak aan het bedrijf. Er is gestart onder de naam Troost sierbestrating, later werd de webwinkel Budget-Bestrating.nl. toegevoegd.

Als één van de eerste bedrijven in de sector is Budget-Bestrating.nl gestart met een webwinkel zodat online sierbestrating en tegels gekocht kunnen worden. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid en inmiddels is er een nieuw pand aan de Houtdraaier 19 in Staphorst. Vanuit dit pand worden alle activiteiten uitgevoerd. Inmiddels worden alle activiteiten rondom de sierbestrating uitgevoerd onder de naam Budget-Bestrating.nl om meer uniformiteit uit te stralen. Omdat er veel verkocht wordt in Zuid-West Nederland is de onbemande showlocatie in Sliedrecht toegevoegd. Hier kan een groot deel van het assortiment worden bekeken dat in onze webshop is te bestellen. Vragen tijdens het bezoek aan de vestiging in Sliedrecht? Bel dan gerust met onze vestiging in Staphorst (0522-462462) voor snel en vakkundig advies.

Online sierbestrating, gemakkelijk en snel

Het kloppende hart van Budget-Bestrating.nl is de webshop. Hierin staat het grootste deel van het assortiment. Mocht u toch iets zoeken wat er niet tussen staat schroom dan niet om contact op te nemen. We kunnen altijd voor u verder zoeken.

Vestiging Staphorst anno 2023Vestiging Staphorst anno 2023