Merk
Kenmerken
Dikte
Formaat (LxB)
Materiaal
Prijs
Kleur

Tuintegels 90x90

84 artikelen

Soorten 90x90cm tuintegels

Budget-Bestrating.nl biedt zowel betonnen als keramische tegels aan in het formaat 90x90cm. Door het grote formaat oogt uw terras direct chique met deze tegels. De meeste tegels binnen dit formaat zijn keramische tegels. Deze 'full body' keramische tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk. Door het kleur- en krasvaste oppervlak kiest u met deze tegels voor een toekomstbestendig terras. Ook de betontegels zijn onderhoudsvriendelijk. Dit komt doordat alle betontegels binnen dit formaat geïmpregneerd zijn.

Voordelen van tuintegels in de maat 90x90

De 90x90 tuintegels zijn perfect voor zowel grotere, als kleinere tuinen en terrassen. Deze tegels zijn prachtig te combineren met andere maten tegels of stenen. Door het grote formaat zijn er minder voegen aanwezig. Minder voegen betekent in het geval van deze keramische tegels, dat u minder geld kwijt bent aan het voegen van de tegels. Het voordeel van voegen is dat onkruid geen kans heeft. Ook zal de druk van de mieren aanzienlijk afnemen. Omdat deze middelen hard worden als het droog is kunnen zaadjes niet aarden en mieren zullen op deze plaatsen geen weg zoeken naar beneden. Kortom, hoe groter de tegel, hoe lager de onkruiddruk normaliter.

Advies in onze showroom

Wilt u de tegels in het echt komen bekijken? U kunt de tegels in het echt bekijken in onze showrooms in Staphorst of Sliedrecht (onbemande showlocatie). Onze experts voorzien u graag van gratis en vrijblijvend advies.