Tuintegels / Sierbestrating kopen

Sierbestrating bestellen of kopen, dat doet u niet iedere dag. Daarom volgen hieronder wat tips waarmee u uw voordeel kunt doen.

Moet ik aanwezig zijn bij de levering van mijn bestelling?
Nee dit is niet nodig. De chauffeur neemt een uur voor levering contact met u op over de levering, in dit gesprek kunt u aangeven waar u de bestelling het liefst gelost wilt hebben. Voor de levering hoeft niet getekend te worden. TIP: Geef met stoepkrijt aan waar u de pakketten het liefst gelost wilt hebben.
Hoeveelheden in de bestelling
Tijdens de bestelprocedure zal het opvallen dat de door u aangegeven hoeveelheid na plaatsing in het winkelmandje iets naar boven kan zijn bijgesteld. Dit heeft er mee te maken dat bij onze leveranciers bestellingen worden afgerond op de hoeveelheid die in één laag van een pak of pallet zit. Omdat de bestrating of tegels mechanisch worden klaargezet, worden deze per laag uit een pak genomen en klaargezet voor vervoer. Gedeeltes van zo'n laag kunnen niet worden klaargezet. Er wordt altijd naar boven afgerond om te voorkomen dat u te weinig materiaal zou ontvangen. Deze afronding hebben wij ook doorgevoerd in onze webwinkel. U krijgt dus altijd exact de goederen waarvoor u betaalt.
Bestel op tijd
Wij bezorgen uw bestrating / tegels slechts in enkele gevallen zelf. Over het algemeen verzorgd de fabrikant de bezorging, in dit geval maakt deze zijn eigen planning. Hier hebben we weinig tot geen invloed op. Vandaar dat er moeilijk afleverdagen en -tijden zijn af te spreken we adviseren wel een voorkeurs datum aan te geven indien mogelijk kan de fabrikant hier rekening mee houden. Wèl kunnen we een uiterste afleverdag afspreken rekening houdend met de levertijd die kan variëren van 2 tot 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers).
Wees niet te zuinig
Als u bestrating / tegels bestelt, bestel dan enkele procenten extra. Tijdens het bestraten kan de maatvoering zo ongelukkig uitvallen dat er veel knip- of zaagverlies ontstaat, soms tot wel 5 procent van de totale bestelling. Als dat bij u gebeurt, en u hebt exact op maat besteld, dan hebt u in dat geval stenen of tegels tekort. Bij een nabestelling moeten we helaas opnieuw bezorgkosten berekenen.
Bestel bij één leverancier
Als het kan, schaf dan bestratings materialen / tegels van één leverancier aan. Omdat we rechtstreeks vanaf de fabriek leveren, kunnen we geen combinaties met andere materialen maken. Bestelt u materialen van meerdere leveranciers, dan wordt de bezorging per leverancier berekend (zie de pagina bezorging), en kunt u meerdere vrachtauto’s voor de deur verwachten.
Controleer uw bestelling
Controleer uw bestelling op breuk of manco zo gauw u het hebt ontvangen. Mocht dit onverhoopt het geval zijn, neem dan direct contact met ons op. Laat de producten zoveel mogelijk in de originele verpakking, maak foto’s en mail die naar ons. Verwerk de materialen niet, want verwerking betekent acceptatie. Wij zullen op de kortst mogelijke termijn een oplossing van het eventuele probleem voorstellen.
Meer vragen?
Heeft uw nog een andere vraag? Stel die vraag dan gewoon. Kijk op onze contactpagina hoe u ons kunt bereiken.