Merk
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kenmerken
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijs
Kleur

Lightpro

Al jaren is Budget-Bestrating.nl erkend dealer van het merk Lightpro. Het is een van de toonaangevende merken in de wereld van tuin- en buitenverlichting gebaseerd op 12 volt laagspanning.
Leer hieronder het merk dan ook eens goed kennen, we geven Lightpro het woord:

Wie zijn wij?

We zitten al ruim zeventien jaar in het vak. Onze missie? Mensen snel en eenvoudig van alle soorten tuinverlichting voorzien. Laagspanning verlichting is veilig en gemakkelijk zelf aan te leggen. Zoek jij ook naar het juiste licht op het juiste moment? Met ons ruime aanbod tast je nooit in het duister.

Bij Lightpro staan we niet boven, maar naast onze klanten. Niet altijd letterlijk. Maar wat we bedoelen is dat we geen enkele vraag of wens gek vinden. Wij denken graag mee en komen met innovatieve oplossingen. Niets is onmogelijk. Toch? We ontwerpen alle professionele buitenverlichting in samenwerking met onze klanten. Dat maakt ons uniek ten opzichte van andere merken. Het voordeel voor jou? Een vooraanstaand assortiment tegen een scherpe prijs.

Wij zijn een wereldwijde speler op het gebied van 12 volt buitenverlichting en leveren in meer dan 40 landen. Wij ontwikkelen spots, staande verlichting, wandverlichting, inbouwverlichting en decoratieve verlichting. Uiteraard ontbreken ook alle benodigde accessoires niet. Daarnaast vind je zelfs dimbare 12 volt buitenverlichting in onze collectie. Een primeur, want we zijn de eerste ter wereld die deze vorm van verlichting aanbiedt! Het 12 volt-systeem is buitengewoon veilig en uitermate geschikt voor alle soorten buitenverlichting. Je hoeft de kabels niet per se in te graven. Verwisselen of toevoegen van een lamp is dus een fluitje van een cent! Kortom: nooit meer gedoe en geschikt voor alle tuinen.

Wij zijn gek op verlichting, maar onze klanten zijn voor ons natuurlijk het belangrijkst. Daarom besteden we veel aandacht aan het testen van onze producten en bieden we maar liefst 6 jaar garantie op ons assortiment. In 2016 wonnen wij de Innovations-medaille 2016. Uitgereikt tijdens de GaLaBau beurs, Europa’s meest toonaangevende vakbeurs voor tuin & landscaping in Nürnberg (Duitsland). Het is al even geleden, maar we zijn onverminderd trots. En natuurlijk hebben we sindsdien niet stilgezeten. De ontwikkeling van onze producten blijft in volle gang. Voor jouw tuin vandaag, maar ook voor in de toekomst.


 

LP Brochure NL 2023
66 artikelen