Patio Tegels

01-10-2021
Nieuw in ons assortiment is de Patio tuintegel van Kijlstra. Speciaal aan deze tuintegel is de coating die er op wordt aangebracht. Deze coating dringt zeer diep door in de poriën van het beton, zodat er een transparante beschermlaag ontstaat. Die laag maakt de kleur van de bestrating dieper. Een ander voordeel is dat vuil en groene aanslag minder kans krijgen om zich aan de tegels te hechten, waardoor de bestrating mooier blijft.

Nieuw Patio tuintegels van Kijlstra

Patio Square = Rechte lijnen

De Patio tegels zijn licht in gewicht, hebben een trendy uitstraling en zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten en uitvoeringen. De Patio tegel is de oplossing als u zoekt naar een strakke siertegel met een gladde bovenkant. Omdat er zoveel verschillende afmetingen zijn, kunt u naar hartenlust combineren. Houdt u van rechte lijnen? Dan is de Patio Square echt iets voor u. Recht toe, recht aan. Alle Patio siertegels zijn geïmpregneerd, waardoor ze water- en vuilwerend zijn. Met het juiste onderhoud hebt u jarenlang plezier van deze siertegel.

Patio Square = Luxe en Elegantie

De 60x60 Patio Square is een grote en strakke tegel. De Patio-tegel geeft een luxe en elegante uitstraling aan je tuin zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Het formaat geeft een ruimtelijk effect, zodat je tuin al snel groter lijkt dan dat hij in werkelijkheid is. Wilt u uw tuin optisch nog groter maken en voorzien van een eigentijdse finishing touch? Kies dan voor de Patio Square grootformaten: 80x40 of 90x90. U kunt er ook voor kiezen om uw tuin meer lengtegevoel te geven. De rechthoekige Patio Square 60x30 is hier uiterst geschikt voor. Daarnaast zorgt het rechthoekige formaat ervoor dat u deze Patio tegel zeer goed in verschillende verbanden kunt leggen. Gaat u uw hele tuin bestraten? Dan kiest u er wellicht voor om de tegels in een zogenaamd wildverband te leggen met verschillende formaten. Het effect is speelser en het verband zorgt voor een stevigere samenhang tussen de verschillende siertegels. Het Patio wildverband bestaat uit de volgende formaten per laag: 1 stuks 60x60, 3 stuks 60x30, 2 stuks 30x30. U kunt deze Patio tegels in een bestaand patroon leggen dat zich steeds herhaalt, maar u kunt ze ook echt ‘wild’ leggen. Dat betekent dat u de verschillende formaten legt zoals u ze mooi vindt en zoals het uitkomt.

Wat maakt de Patio betontegel speciaal?

De Patio tegel is voorzien van een dichte toplaag. In de tegel is een hydrofobe impregnatie aangebracht, waardoor de kans op kalkuitbloei vermindert. Bij het juiste onderhoud is de tegel waterafstotend. Als een tegel niet waterafstotend is, gaat het regenwater een chemische reactie aan met het cement in de tegel. Deze reactie zorgt ervoor dat er kalk ontstaat, welke zich afzet tegen het beton. Doormiddel van het speciale waterafstotende middel is de kans op kalk uitbloei bij Patio tegels minimaal. De deklaag van de Patio tegels is daarnaast geïmpregneerd. Hierdoor is de tuintegel beter bestand tegen water, vuil en zon. De Patio is behandeld met een coating, die ervoor zorgt dat vuil en groene aanslag zich minder snel hechten aan de tegel. Met het juiste onderhoud blijft uw bestrating mooi en fris.

Producten die hierbij passen