Budget-Bestrating.nl
Zoeken Mijn account

Noviton 60x120x4cm StoneWood Dark

Noviton 60x120x4cm StoneWood Dark

Noviton 60x120x4cm StoneWood Dark Excluton | Artikelnr. 2000616

De Noviton tegels voldoen aan alle verwachtingen die u mag hebben! Trendy, onderhoudsvriendelijk en een goede prijs- kwaliteitsverhouding!

Noviton tegels zijn geproduceerd met de nieuwste technieken en zijn voorzien van een zeer duurzame UV coating. Noviton tegels zijn o.a. verkrijgbaar in het populaire formaat 60x60 centimeter en zijn ook nog eens makkelijk te hanteren door het relatief lage gewicht. Door de gewichtsbesparing is de Noviton tegel ook zeer geschikt voor verwerking op dakterrassen of daktuinen. Noviton tegels zijn vorstbestendig, worden niet snel vuil en zijn zeer eenvoudig in het onderhoud door de hoogwaardige UV coating. Dankzij deze eigenschappen kunt u lang genieten van uw terras. Ook is de Noviton kleurvast geproduceerd waardoor de kleur behouden blijft. Lees meer over deze tegel of bekijk alle producten van Excluton.

Aantal tegels per m2:  1.39 stuks
Aantal m2 per pak: 17.28 m2
Toeslag: €10,- alléén als de bestelling
minder dan 1 pak is.
Er wordt automatisch afgerond op hele tegels (2.88m2).
Plus- en minpunten:
 Stroef
 Vorstbestending
 Onderhoudsvriendelijk
 Niet aftrillen
 Niet geschikt voor oprit

Andere uitvoeringen:

Prijs per m2:
€ 52,95(incl. BTW)
Aantal m2

Onze service

Aflevering
De levertijd is maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers). Spoedlevering in overleg mogelijk.

Leveranciers
Wanneer u goederen van verschillende leveranciers bestelt kan het zijn dat er meerdere malen verzendkosten worden berekend, ondanks het feit dat het totale orderbedrag boven de grens voor bijv. gratis verzenden uit komt. Let er dus op dat u indien mogelijk uw producten van dezelfde leverancier besteld. 

Bezorging in Zeeuw Vlaanderen, België en Westelijk Duitsland
Neem voor levering in Zeeuws Vlaanderen contact met ons op, de bezorgkosten verschillen per leverancier. 

Alleen materialen van de leverancier Excluton worden in Noordelijk België (boven de lijn Antwerpen-Maastricht) en sommige gebieden in het Westelijk deel van Duitsland bezorgd.

 
Betonnen schutting | Betontegels 60x60 | Goedkope Tuintegels | Opsluitbanden | Terrastegels | Sierbestrating | Goedkope Sierbestrating