Budget-Bestrating.nl
Zoeken Mijn account

Black Brasil met gezaagde kanten 80x80x2,5cm

Black Brasil met gezaagde kanten 80x80x2,5cm

Black Brasil met gezaagde kanten 80x80x2,5cm Gardenlux | Artikelnr. 300024

Black Brasil is een exclusieve leisteen uit Brazilië. Het is een gewilde tegel voor binnenvloeren, maar wordt echter ook steeds meer als tuin- en terrasbestrating verkocht. Dat is niet zo vreemd want Black Brasil blijft in weer en wind de diepe grijs/zwarte kleur behouden. Een tuin met klassieke witte bloemen, royaal grijsgroen blad en sober chique meubilair maken het met Black Brasil tot een representatief geheel. Black Brasil tegels zijn ook leverbaar in een banenpatroon. Met de drie breedtematen van 20, 30 en 40 cm en de vier verschillende lengtematen van 30, 40, 60 en 80 cm maakt u een fantastisch legpatroon. Uiteraard kunt u het banenpatroon ook combineren met de standaard tegels met vierkante afmetingen.

Aantal tegels per m2: 1.56 stuks
Verkoop: per m2
Er wordt automatisch afgerond op hele tegels.

Andere uitvoeringen:

Prijs per m2:
€ 67,50(incl. BTW)
Aantal m2

Onze service

Aflevering
De levertijd is maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers). Spoedlevering in overleg mogelijk.

Leveranciers
Wanneer u goederen van verschillende leveranciers bestelt kan het zijn dat er meerdere malen verzendkosten worden berekend, ondanks het feit dat het totale orderbedrag boven de grens voor bijv. gratis verzenden uit komt. Let er dus op dat u indien mogelijk uw producten van dezelfde leverancier besteld. 

Bezorging in Zeeuw Vlaanderen, België en Westelijk Duitsland
Neem voor levering in Zeeuws Vlaanderen contact met ons op, de bezorgkosten verschillen per leverancier. 

Alleen materialen van de leverancier Excluton worden in Noordelijk België (boven de lijn Antwerpen-Maastricht) en sommige gebieden in het Westelijk deel van Duitsland bezorgd.

 
Betonnen schutting | Betontegels 60x60 | Goedkope Tuintegels | Opsluitbanden | Terrastegels | Sierbestrating | Goedkope Sierbestrating