Budget-Bestrating.nl
Zoeken Mijn account

Asian Bluestone Blauw gezoet met facet 60x60x3cm

Asian Bluestone Blauw gezoet Met Facet 60x60x3cm

Asian Bluestone Blauw gezoet met facet 60x60x3cm Gardenlux | Artikelnr. 300088

Chinees hardsteen, een tegelsoort met vele namen. Chinees hardsteen wordt namelijk ook China Blue, Siam Bluestone, Spotted Bluestone of Asian Bluestone genoemd. Een bijzonder populaire siertegel van natuursteen. Chinees hardsteen is een duurzaam product dat leeft. Het gevolg van deze kenmerken is dat de natuursteen tuintegels een natuurgetrouwe en geleefde uitstraling krijgen. Deze natuursteen tuintegels zijn op verschillende manieren te bewerken: gezoet, geschuurd of gevlamd en geborsteld. Met uitzondering van de gezoete afwerking zijn al deze afwerkingen krasbestendig. Chinees hardsteen geeft uw tuin een eigentijdse en unieke uitstraling.

Aantal tegels per m2: 2.78 stuks
Er wordt automatisch afgerond op hele tegels.

Andere uitvoeringen:

Prijs per m2:
€ 56,95(incl. BTW)
Aantal m2

Onze service

Aflevering
De levertijd is maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers). Spoedlevering in overleg mogelijk.

Leveranciers
Wanneer u goederen van verschillende leveranciers bestelt kan het zijn dat er meerdere malen verzendkosten worden berekend, ondanks het feit dat het totale orderbedrag boven de grens voor bijv. gratis verzenden uit komt. Let er dus op dat u indien mogelijk uw producten van dezelfde leverancier besteld. 

Bezorging in Zeeuw Vlaanderen, België en Westelijk Duitsland
Neem voor levering in Zeeuws Vlaanderen contact met ons op, de bezorgkosten verschillen per leverancier. 

Alleen materialen van de leverancier Excluton worden in Noordelijk België (boven de lijn Antwerpen-Maastricht) en sommige gebieden in het Westelijk deel van Duitsland bezorgd.

 
Betonnen schutting | Betontegels 60x60 | Goedkope Tuintegels | Opsluitbanden | Terrastegels | Sierbestrating | Goedkope Sierbestrating