Budget-Bestrating.nl
Zoeken Mijn account

Antiqued Vietnamees hardsteen Gothic Dark Wildverband

Antiqued Vietnamees hardsteen Gothic Dark Wildverband

Antiqued Vietnamees hardsteen Gothic Dark Wildverband Klijn Natuursteen | Artikelnr. k003

Hardsteen is misschien wel de meest bekende natuursteensoort. Onder hardsteen wordt een brede verzameling van grijs/blauwe, compacte kalkstenen verstaan die lang geleden zijn gevormd. Het is een sedimentgesteente. Kenmerkend voor de steen zijn de talloze fossielen die zich in de steen aftekenen. Hardsteen is een hard gesteente en wordt voor veel toepassingen gebruikt. Het is in beperkte kleuren leverbaar. Naast het grijs/blauwe hardsteen is er hardsteen in geel en rood. Echter de fysieke eigenschappen van deze kleuren zijn daarentegen slechter dan het blauw/grijze hardsteen. Hardsteen wordt in een aantal verschillende landen gewonnen. Het hardsteen heeft in ieder land unieke eigenschappen. Er is dus een groot verschil tussen bijvoorbeeld Vietnamees, Chinees en Belgisch hardsteen. Dit verschil zit met name in de sedimentvorming (fossielen). Bij de Gothic bewerking wordt de oppervlakte gezoet en de randen getrommeld. Dit wildverband bevat tegels in de maatvoering van: 20x20, 20x40, 40x40 en 40x60x3cm.

Verkoop: per m2

Andere uitvoeringen:

Prijs per m2:
€ 55,30(incl. BTW)
Aantal m2

Onze service

Aflevering
De levertijd is maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers). Spoedlevering in overleg mogelijk.

Leveranciers
Wanneer u goederen van verschillende leveranciers bestelt kan het zijn dat er meerdere malen verzendkosten worden berekend, ondanks het feit dat het totale orderbedrag boven de grens voor bijv. gratis verzenden uit komt. Let er dus op dat u indien mogelijk uw producten van dezelfde leverancier besteld. 

Bezorging in Zeeuw Vlaanderen, België en Westelijk Duitsland
Neem voor levering in Zeeuws Vlaanderen contact met ons op, de bezorgkosten verschillen per leverancier. 

Alleen materialen van de leverancier Excluton worden in Noordelijk België (boven de lijn Antwerpen-Maastricht) en sommige gebieden in het Westelijk deel van Duitsland bezorgd.

 
Betonnen schutting | Betontegels 60x60 | Goedkope Tuintegels | Opsluitbanden | Terrastegels | Sierbestrating | Goedkope Sierbestrating