Budget-Bestrating.nl
Zoeken Mijn account

Antic Marble Grey/Blue getrommeld 60x60x3cm

Antic Marble Grey/Blue getrommeld 60x60x3cm

Antic Marble Grey/Blue getrommeld 60x60x3cm Gardenlux | Artikelnr. 300076

Marmer is een steen met een chique en elegante uitstraling. Het ademt luxe en verfijning. Ook in Nederlandse woningen wordt marmer toegepast in bijvoorbeeld badkamers. Marmer is een duurzaam en hard materiaal. Het ontstond in de aardkorst uit kalksteen (limestone) dat vervormde onder de invloed van hoge druk en warmte. De vier verschillende kleuren tegels zijn getrommeld. Elke kleur brengt een eigen sfeer in uw tuin met zich mee.  De mogelijkheden met deze tegels zijn dan ook legio. U kunt kleuren combineren zoals in oude kasteelvloeren ook werd gedaan.

Aantal tegels per m2: 2.78 stuks
Er wordt automatisch afgerond op hele tegels.

Andere uitvoeringen:

Prijs per m2:
€ 56,75(incl. BTW)
Aantal m2

Onze service

Aflevering
De levertijd is maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers). Spoedlevering in overleg mogelijk.

Leveranciers
Wanneer u goederen van verschillende leveranciers bestelt kan het zijn dat er meerdere malen verzendkosten worden berekend, ondanks het feit dat het totale orderbedrag boven de grens voor bijv. gratis verzenden uit komt. Let er dus op dat u indien mogelijk uw producten van dezelfde leverancier besteld. 

Bezorging in Zeeuw Vlaanderen, België en Westelijk Duitsland
Neem voor levering in Zeeuws Vlaanderen contact met ons op, de bezorgkosten verschillen per leverancier. 

Alleen materialen van de leverancier Excluton worden in Noordelijk België (boven de lijn Antwerpen-Maastricht) en sommige gebieden in het Westelijk deel van Duitsland bezorgd.

 
Betonnen schutting | Betontegels 60x60 | Goedkope Tuintegels | Opsluitbanden | Terrastegels | Sierbestrating | Goedkope Sierbestrating