Budget-Bestrating.nl
Zoeken Mijn account

EXIT Trampoline Basket

11.40.50.00 EXIT Trampoline basket
11.40.50.00 EXIT Trampoline basketTrampoline-basketEXIT-Trampoline basket11.40.50.00 Trampolinebasket

EXIT Trampoline Basket Exit Toys | Artikelnr. 11.40.50.00

Wil je nog meer plezier uit je trampoline halen? Dan is deze EXIT Trampoline Basket dé toevoeging voor jouw trampoline. 

Deze Exit basket past op alle veiligheidsnetten met een paaldiameter van 32 mm t/m 38 mm. Verder is de hoek van het flexibele PVC Board instelbaar waardoor deze past op rechte en naar binnen staande safetynet palen. Zo past deze trampoline basket op de JumpArenA, InTerra en Supreme trampoline met veiligheidsnet.

De trampoline basket wordt inclusief een bijpassende kleine, zachte foambal geleverd. Door de meeverende ring kun je springen en een coole spectaculaire Slam Dunk maken!

Andere uitvoeringen:

Prijs per stuk:
€ 39,95(incl. BTW)
Aantal stuks

Onze service

Aflevering
De levertijd is maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers). Spoedlevering in overleg mogelijk.

Leveranciers
Wanneer u goederen van verschillende leveranciers bestelt kan het zijn dat er meerdere malen verzendkosten worden berekend, ondanks het feit dat het totale orderbedrag boven de grens voor bijv. gratis verzenden uit komt. Let er dus op dat u indien mogelijk uw producten van dezelfde leverancier besteld. 

Bezorging in Zeeuw Vlaanderen, België en Westelijk Duitsland
Neem voor levering in Zeeuws Vlaanderen contact met ons op, de bezorgkosten verschillen per leverancier. 

Alleen materialen van de leverancier Excluton worden in Noordelijk België (boven de lijn Antwerpen-Maastricht) en sommige gebieden in het Westelijk deel van Duitsland bezorgd.

 
Betonnen schutting | Betontegels 60x60 | Goedkope Tuintegels | Opsluitbanden | Terrastegels | Sierbestrating | Goedkope Sierbestrating