Budget-Bestrating.nl
Zoeken Mijn account

Aanhanger junior

Berg Trailer Junior
Berg Trailer JuniorJunior Trailer BergTrailer Junior Buddy BergTrailer Junior Buddy Jeep 2

Aanhanger junior Berg | Artikelnr. 24.20.00.00+ 16.24.30.00

Deze aanhanger junior maakt het spelen met de Berg Buddy, Berg Rally of de Berg Ferrari 150 italia nog leuker. Laad je bakje vol met zand om het grootste zandkasteel te bouwen of ga heerlijk picknicken met je vriendjes of vriendinnetjes.

De aanhanger junior is eenvoudig aan de Berg skelter te koppelen is gemaakt van sterk, maar licht kunstof materiaal waardoor je geen snelheid verliest. Door de kleur basic zwart past  de aanhanger junior bij alle Berg skelter varianten en is inclusief trekhaak.

Andere uitvoeringen:

Prijs per stuk:
€ 80,00(incl. BTW)
Aantal stuks

Onze service

Aflevering
De levertijd is maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers). Spoedlevering in overleg mogelijk.

Leveranciers
Wanneer u goederen van verschillende leveranciers bestelt kan het zijn dat er meerdere malen verzendkosten worden berekend, ondanks het feit dat het totale orderbedrag boven de grens voor bijv. gratis verzenden uit komt. Let er dus op dat u indien mogelijk uw producten van dezelfde leverancier besteld. 

Bezorging in Zeeuw Vlaanderen, België en Westelijk Duitsland
Neem voor levering in Zeeuws Vlaanderen contact met ons op, de bezorgkosten verschillen per leverancier. 

Alleen materialen van de leverancier Excluton worden in Noordelijk België (boven de lijn Antwerpen-Maastricht) en sommige gebieden in het Westelijk deel van Duitsland bezorgd.

 
Betonnen schutting | Betontegels 60x60 | Goedkope Tuintegels | Opsluitbanden | Terrastegels in uw tuin | Sierbestrating | Goedkope Sierbestrating