Budget-Bestrating.nl
Zoeken Mijn account

Exit Toys

Vragen?
Bel voor informatie
0522 - 462 462

WhatsApp
Stuur uw vraag naar
06 298 099 99
Meer contact

De Exit Bounzy Mini trampoline met een afmeting van slechts 143 cm is voor kinderen vanaf 3 jaar. Hier leren de allerkleinsten het springen op de trampoline. Door zijn afmeting is dit een ideale trampoline voor binnen. Het ontwerp van de springmat is zo gemaakt dat er geen veren maar elastieken gebruikt worden om lekker te kunnen springen. Daarbij is het veiligheidsnet vastgestikt aan de springmat waardoor de kinderen hun handen en/of voeten er niet tussen kunnen steken.

Om het speelplezier van de trampoline nog verder te vergroten is de Exit Bounzy Mini Trampoline uitgevoerd met een uniek springdoek. Op het springdoek is namelijk een spel-patroon geprint, waarmee kinderen eindeloos veel springspellen kunnen verzinnen. De "Game-print" bestaat uit cijfers met daarbij plus-, min- en deeltekens.

Uiteraard is de Exit Bounzy Mini Trampoline standaard uitgerust met een veiligheidsnet. De palen van het veiligheidsnet worden omringd door een dikke laag schuim. Tevens is het net voorzien van een rits die aan de buitenkant te bedienen is. Bekijk deze trampoline

Exit Toys

Exit Toys is het eigentijdse buitenspeelgoed merk dat kinderen stimuleert en zelfs uitdaagt om buiten te spelen!

Exit doet dit door buitenspeelgoed te ontwikkelen vanuit de behoefte van kinderen en ouders. Hierbij staat voorop dat het speelgoed kinderen moet aanspreken. Niet alleen doordat kinderen het speelgoed leuk en stoer vinden om mee te spelen, maar zeker ook door aandacht te besteden aan een eigentijds en cool ontwerp.

Betonnen schutting | Betontegels 60x60 | Goedkope Tuintegels | Opsluitbanden | Terrastegels in uw tuin | Sierbestrating | Goedkope Sierbestrating | Abbeystones