Budget-Bestrating.nl
Zoeken Mijn account

Linia Palissade 15x15x120cm Zwart Strak

Linia Palissade 15x15x120cm Zwart Strak
Linia Palissade 15x15x120cm Zwart Straktuin met linia palissadeTuin met linia palissaden

Linia Palissade 15x15x120cm Zwart Strak Excluton | Artikelnr. 7000345

Natuurlijke afscheidingen, het overwinnen van hoogte verschillen of juist het aanbrengen daarvan. Vijvers, trappen, blokhutfundamenten, deze "alleskunner" heeft het in zich! Veelzijdig in toepassing, visueel een juweeltje. Onze linia palissade heeft het! Met de Linia palissade heeft u de mogelijkheid een strakke afscheiding te maken. Ook kunt u door deze palissades toe te passen hoogteverschillen maken, die voor een ruimtelijk beeld zorgen in uw tuin. De Linia is leverbaar in een getrommelde en een strakke versie en past hierdoor uitstekend in de moderne tuin.

Aantal elementen per m1: 0.84 stuks
Aantal elementen per m2: 5.56 stuks
Aantal elementen per pak:  35 stuks
Toeslag: €10,- als de bestelling minder dan 1 pak is.

Andere uitvoeringen:

Prijs per stuk:
€ 7,95(incl. BTW)
Aantal stuks

Onze service

Aflevering
De levertijd is maximaal 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling (mits voorradig bij onze leveranciers). Spoedlevering in overleg mogelijk.

Leveranciers
Wanneer u goederen van verschillende leveranciers bestelt kan het zijn dat er meerdere malen verzendkosten worden berekend, ondanks het feit dat het totale orderbedrag boven de grens voor bijv. gratis verzenden uit komt. Let er dus op dat u indien mogelijk uw producten van dezelfde leverancier besteld. 

Bezorging in Zeeuw Vlaanderen, België en Westelijk Duitsland
Neem voor levering in Zeeuws Vlaanderen contact met ons op, de bezorgkosten verschillen per leverancier. 

Alleen materialen van de leverancier Excluton worden in Noordelijk België (boven de lijn Antwerpen-Maastricht) en sommige gebieden in het Westelijk deel van Duitsland bezorgd.

 
Betonnen schutting | Betontegels 60x60 | Goedkope Tuintegels | Opsluitbanden | Terrastegels | Sierbestrating | Goedkope Sierbestrating