Budget-Bestrating.nl
Zoeken Mijn account

Avyna

Verfijn uw selectie
Vragen?
Bel voor informatie
0522 - 462 462

WhatsApp
Stuur uw vraag naar
06 298 099 99
Meer contact

Er zijn vandaag de dag zoveel merken trampolines op de markt, dat het voor een consument lastig kiezen is. Waarom kost een randkussen van een bepaald merk net zoveel als een complete trampoline van een ander merk? Avyna wil de consument bewust maken van de vaak grote verschillen met betrekking tot de kwaliteit en de veiligheid tussen de verschillende trampolines. Een kijkje op www.veiligspringen.nl maakt al heel veel duidelijk!

Een AIB-Vincotte certificering en de EN71-14:1024 "Trampoline for domestic use" norm hadden onze trampolines al. Om dit nog meer kracht bij te zetten levert Avyna vanaf heden bij ieder PRO-LINE trampoline een "Lifetime Frame Warranty" certificaat. Deze levenslange garantie op het frame, in combinatie met de hoge garantietermijnen op randkussen, springmat en onderdelen, verzekeren u er van dat na aanschaf van een Avyna PRO-LINE trampoline geen problemen zal ondervinden als het gaat om kwaliteit en veiligheid!

Avyna

De hoofdvestiging van Avyna is in Nederland gelegen, waar de eigenaar en oprichter grotendeels de ontwikkeling van de producten op zich neemt. De rest van de ontwikkeling gebeurt in Taiwan en Vietnam, de productie gebeurt uitsluitend in de twee Aziatische vestigingen.

Avyna is enkel tevreden met de allerhoogste kwaliteit, men gelooft niet in goedkope en niet-kwaliteitsvol materiaal. Avyna garandeert minimaal 10 jaar garantie voor de pro-line trampolines. Terwijl de meeste trampolines van andere merken vaak slechts een kortere levensduur hebben.

Avyna onderscheidt zich door enkel veilige, hoogkwalitatieve en degelijke producten te produceren. Zelfs tienvoudige wereldkampioen en Olympische trampolinespringster Rea Lenders traint in haar eigen tuin op een Pro-line trampoline van Avyna. 

Veiligheid staat bij Avyna voorop. Bovendien wil Avyna zich blijven onderscheiden in kwaliteit en duurzaamheid.

Betonnen schutting | Betontegels 60x60 | Goedkope Tuintegels | Opsluitbanden | Terrastegels in uw tuin | Sierbestrating | Goedkope Sierbestrating | Abbeystones