Materiaal
Kleur
Formaat (LxB)
Kenmerken
Merk
Prijs

Wandbekleding

31 artikelen

Pareti Naturali is een uniek, robuust en elegant product dat meteen een wowfactor geeft aan uw muur of gevel. Door de verscheidenheid aan soorten en afwerkingen is de Pareti Naturali collectie voor iedere smaak geschikt. Daarnaast is de Pareti Naturali ook binnenshuis toe te passen. Ze kunnen verwerkt worden in een groot bouw- of renovatieproject en kunnen op alle soorten dragers (nieuwe of oude) gebruikt worden. Bovendien kunnen ze perfect gecombineerd worden met andere materialen zoals hout, staal of stucwerk.

 

Pareti Naturali vormt een harmonieus geheel aan tal van stijlen. Terwijl deze steen aan sommige gebouwen een oude, traditionele en authentieke look geeft, kan het bij andere woningen net een moderne of hedendaagse touch toevoegen.

Het maakt de ruimtes in ieder geval gezellig en warm door er meer diepgang en reliëf aan toe te voegen. Van een rustieke en chique look tot een modern en urban ontwerp, voor ieder project bestaat een ideale verwerking met dit materiaal.

 

Binnen of buiten

Pareti Naturali is niet poreus of glad en kan dus buiten gebruikt worden (als onlosmakelijk of integraal deel van uw gebouw) of binnenin als louter decoratief element.

Enkele concrete voorbeelden van projecten met Pareti Naturali waar u misschien zelf niet zo snel aan zou denken:

- Om uw badkamer te versieren
- Om een schouw of muur van de kamer te verfraaien
- Om de rand van een binnen- of buitenzwembad te betegelen of te versieren
- Om uw gevel deels of volledig een unieke uitstraling te geven
- Om een scheidingsmuurtje te bouwen


 


 

Isolerend en praktisch

Niet alleen biedt deze steen ook warmte- en geluidsisolatie, het verbetert de energie-efficiëntie van uw woning, zorgt voor nog betere resultaten van duurzame woningen en draagt bij tot minder uitstoot in de lucht.

Voor de plaatsing worden technische oplossingen gehanteerd die veel minder ingrijpend zijn dan bij natuursteen. Terwijl natuursteen erg breed is, ligt de dikte van Pareti Naturali niet hoger dan 3 tot 5 cm.